Hoofdgerecht
- Met brie gegratineerde ratatouille, oerbrood en sla.
- Op cederhout gerookte zalmmoot met citrusrasp, groene asperges en verse pasta met hollandaise saus en bieslook
- Bavette met chimichurri, oerbrood en gegrilde aardappel/pastinaak mouse
Nagerecht
- Verassend seizoensdessert
€32,50 p.p. inclusief alle bijgeleverde benodigdheden
(Exclusief uren BBQ-kok á €32,50 per uur per kok)
- Weckglaasje met seizoensgebonde soepje
- Minibroodje kalfshamburgertje met gegrilde brie
- Vurige scampi’s met rode peper en lente ui
- Wereldse gehaktballetjes met piri-piri saus
- Kippendijenspiesjes met pindasaus en kroepoek
- Bavette met huisgemaakte chimichurri en oerbrood
- Gegrilde kippendijen met biersaus van La Trappe Quatripple
- Verassend seizoensgebonden dessert
€14,50 p.p. inclusief alle bijgeleverde benodigdheden
(Exclusief uren BBQ-kok á €32,50 per uur per kok)
Hoofdgerechten (kies 2 gerechten)
- Zalmzijde gegaard in hooideeg
- Op houtskool gegaarde Zeeuwse mossels afgeblust met sambuca
- Beer can chicken (Hele kip op bierblik gegaard)
- Spareribs met chili saus
- Zacht gegaarde procureur (varkensnek)
Nagerecht
Seizoensgebonden dessert
€23,50 p.p. inclusief alle bijgeleverde benodigdheden
(Exclusief uren BBQ-kok á €32,50 per uur per kok)
- Spareribs met chilisaus
- Gemarineerde kalfslende
- Runderbavette met chimichurri
Saladebar bestaande uit:
- Italiaans gegarneerde verse slamelange
- Pastasalade
- Krieltjessalade tex-mex met gebakken spekjes
- Watermeloen met aardbeien
- Rauwkostsalade met ananas en ei
- Brood en kruidenboter
Nagerecht
Verassend seizoensdessert
€28,50 p.p. inclusief alle bijgeleverde benodigdheden
(Exclusief uren BBQ-kok á €32,50 per uur per kok)